STANLEY History
Over ons

ONZE GESCHIEDENIS

Al meer dan 175 jaar zet STANLEY® de toon voor kwaliteitsgereedschap en innovatieve oplossingen voor professionals over de hele wereld. Dankzij onze unieke expertise is STANLEY ondertussen dé nummer 1 producent van rolbandmaten wereldwijd en blijven we vooruitstrevend binnen de sector met betrouwbare en duurzame producten, getuige daarvan is het STANLEY® FATMAX®-assortiment: handgereedschap, elektrisch gereedschap, opbergsystemen, lasers... die de klus klaren.

Wij zijn trots op onze reputatie van uitmuntendheid en zetten ons in om onze producten te testen, te ontwerpen en voortdurend te verbeteren om maximale kwaliteit en functionaliteit te garanderen. Het behoud van onze positie als wereldleider in wat wij doen is van het grootste belang om jou de beste prestaties te kunnen laten leveren.

Al meer dan 175 jaar helpen onze innovatieve producten onze wereld op te bouwen, te herstellen en te beschermen. Vandaag gaat die traditie verder. Ontdek onze geschiedenis in de onderstaande tijdlijn.

Field with wind turbine look from above.

DUURZAAMHEID IS ONZE BELOFTE

Onze productontwikkelingsprocessen in alle bedrijfsonderdelen worden aangepast om meer aandacht te besteden aan het vroegtijdig identificeren van mogelijkheden voor productduurzaamheid die tijdens de ontwerpfase kunnen worden aangepakt.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

VOL VERTROUWEN

Wij zijn trots om individuen en teams te steunen die elke uitdaging met passie aangaan, de ambitie hebben om het hoogste niveau te bereiken en in elke wedstrijd of competitie uitstekende prestaties leveren.

STANLEY Be A Force For Good

DE KRACHT VAN HET GOEDE

Makers mondig maken, doelgericht innoveren en een duurzamere wereld creëren - wij zetten hoog in op maatschappelijk verantwoord ondernemen en verankeren dit in onze visie.