Kies de juiste tacker en nieten

Bevestigingsgereedschap om snel en efficiënt te werken. Met STANLEY® beschik je over alle gereedschappen om de klus af te handelen!

play_arrow

Manuele handtackers

Topprestaties voor de meeste bevestigingstoepassingen door onder meer het schieten van verschillende nietjesgroottes en -formaten én het snel en accuraat bevestigen in het meeste materiaal.

Hamertackers

Zijn geschikt voor zware toepassingen en snel nieten. Bevestigen van plaatmaterialen zoals isolatie en waterdichte membranen op hout is geen probleem. Ook zijn de hamertackers ideal voor vloerbedekking, dakbedekking en palletetikettering.

Elektrische handtackers

Ideaal voor zware toepassingen in MDF en multiplex, grote renovatiewerken & houtbewerking en installatie en herstellen van hekwerk. De elektrische tackers voorzien constante schietkracht waardoor elke niet exact even diep in het materiaal geschoten wordt.

Kies de juiste tacker en nieten

Heb je een tacker, maar twijfel je over de juiste nieten? De niet- en nagelwijzer per merk geeft aan welke soorten nieten in jouw model passen. Ook het materiaal en de dikte zijn belangrijk. Zo bepaal je wat de juiste nietjes voor elke toepassing.