MyStanley

Paswoord vergeten? Ben je nog geen lid van MySTANLEY? Word nu lid!.

175th Anniversary

Wij maken de toekomst sinds 1843.

In 1843 richtte Frederick T. Stanley in het Amerikaanse New Britain, Connecticut het bedrijf The Stanley Works op en begon met de bouw van gereedschappen als geen ander in hun soort. Al snel volgde een unieke productiegeschiedenis van hard werkende, innovatieve en krachtige stukken gereedschap die generaties ambachtslieden, professionals en doe-het-zelvers in staat stelden om te werken. Die inspiratie leeft verder in elk stuk gereedschap dat vandaag de dag zijn naam draagt. Van het nederige meetlint tot geavanceerde digitaal verbonden meettoestellen, onze gereedschappen blijven maatstaven voor kwaliteit en duurzaamheid en blijven ons helpen de wereld om ons heen op te bouwen.

We hebben in de loop der jaren mooi iconisch gereedschap gemaakt, zoals onze SweetHeart™-beitels, voor het eerst geïntroduceerd in 1920 als een gedenkteken voor William Hart (1884-1915), lang voorzitter van The Stanley Works, en de Bailey®-schaaf.

Sinds 1843 helpen onze innovatieve producten bij het bouwen, repareren en beschermen van onze wereld. Tot op vandaag leeft die erfenis voort en zijn we niet gestopt met innoveren. Bekijk enkele van onze nieuwste en geweldigste producten.

Bekijk het assortiment