MyStanley

Paswoord vergeten? Ben je nog geen lid van MySTANLEY? Word nu lid!.

FATMAX® 18V BORSTELLOZE ASSORTIMENT

Borstelloze technologie

Een standaard borstelmotor bevat kleine borstels van carbon die de opgewekte energie omzetten naar werkkracht. Tijdens dit proces gaat er energie verloren door warmte en wrijving doordat de borstels met elkaar in contact komen. In een borstelloze motor sluit je deze wrijving uit. Hierdoor gaat er meer energie van de batterij naar de toepassing. Je krijgt efficienter gereedschap om mee te werken.

Met borstels
Borstelloos
Met borstels
Borstelloos

50% MEER WERKTIJD*

Doordat er minder energie verloren gaat draait de motor efficiënter en haal je 50% meer werktijd uit je borstelloze gereedschap. Je kan veel meer doen doorheen de dag met dezelfde batterij als voorheen. Het verminderen van warmte en wrijving zorgt ook voor een langere levensduur van elk gereedschap.

20% MEER KRACHT*

Door minder wrijving in de motor en het afleiden van de energie rechtstreeks van de elektromagneten naar de boorkop, zal er automatisch meer kracht gegenereerd worden. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om nog sneller te boren. Een borstelloze boormachine krijgt de taken sneller en beter gedaan omdat je tot 20% meer kracht hebt.

Met borstels
Borstelloos

15% kleiner**

Het herschikken van de onderdelen in de motor zorgt er ook voor dat het gereedschap compacter wordt. Het is duidelijk kleiner dan onze bestaande boormachines met borstels. De nieuwe borstelloze gereedschappen zijn comfortabeler in gebruik bij kleine ruimtes en geven je aanzienlijk meer controle.

Dubbele instelkraag

De STANLEY FATMAX borstelloze boormachines beschikken over een dubbele instelkraag. Hierdoor kan je de draaikracht selecteren voor het boren en kan je deze instelling behouden wanneer je overschakelt naar de klopboor functie. Dankzij deze zeer handige eigenschap moet je nooit meer de perfecte instelling voor je materialen onthouden, je STANLEY borstelloze gereedschap gaat automatisch terug naar de vorige instelling om je tijd en moeite te besparen.

* FMC627C1 vs. FMC626C1; FMC607C1 vs. FMC601C1 of FMC647C1 vs. FMC641C1 gebruikmakend van 50mms schroeven in 50mm dennehout.
** FMC647C1 vs. FMC641C1 gebruikmakend van 50mm schroeven in 50mm dennehout.